Tv tablå och filmtips

  • Lördag 1 maj 2021 2021-05-01
E-post 0

Tv-tabla.nu är Sveriges största digitala tv guide & tv tablå. Hos dom kan du se tv-program för idag, igår & för hela veckan för alla Sveriges största kanaler. SVT1 tablå, TV4 tablå, TV6 tablå eller sport på tv? Dom gör allt för att ge dig en så lättsam och lättöverskådlig tv, film och sport guide som möjligt. Här kommer några av deras streamingtips!

År 2020 kommer att bli ihågkommet som ett år då filmstreamingjättarna Netflix, Amazon Prime och Disney+ släppte många oförglömliga filmer. Vi har valt ut våra favoritnyheter från varje tjänst för att hjälpa dig att komma ikapp – oavsett om det är storfilmer eller små filmer!

Bästa filmerna för streaming 2022

The Green Knight ( Amazon Prime )

När en riddare av det runda bordet utmanar en mystisk legend till strid måste han ge sig ut på det ena äventyret efter det andra för att han och hans häst (som blir känd som Greenknight) båda ska överleva. Den okonventionella fantasyfilmen ”The Green Knight” av David Lowery, är ett fullkomligt mästerverk i modern väg.

Dune ( Amazon Prime )

Dune är en film som inte bara har fantastiska bilder och ljud, utan som också kombinerar flera genrer i en och samma film. Historien av Denis Villeneuve (Bladerunner 2049) i kombination med en rollbesättning med stjärnor som Timothée Chalamet ELLER Zendaya gör denna fantasy-science fiction-blockbuster till en oförglömlig upplevelse som folket inte får missa!

The Power of the Dog ( Netflix )

Titta på The Power of the Dog, ett prisbelönt westerndrama som kommer att förtrolla dig med sina vackra landskap och sin fint vävda intrig – men förvänta dig inte actionfyllda 08/15-filmer! Med Benedict Cumberbatch i huvudrollen samt Alice Eve. Den här filmen följer en bitter ranchägare som öppet misshandlar sin brors fru och hennes feminina son tills han träffar någon ny på vägen till framgång; deras relation är dock inte utan hinder som vilken annan kärlekshistoria som helst skulle få dem att möta.

The Last Duell ( Disney + )

”Den sista duellen” är en berättande film om den sista duellen som hölls för kvinnors ära på medeltiden. I huvudrollerna finns Matt Damon och Adam Driver, två skådespelare som du kanske känner till från andra filmer som The Departed eller Good Will Hunting . Filmen berättar en intressant historia som uppmärksammar hur det mansdominerade samhället behandlar kvinnor vid olika tidpunkter i historien.

För mer filmtips, besök: https://tv-tabla.nu/

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag