Två gripna för våldtäkt i Eksjö

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Lördag 10 jun 2017 2017-06-10
E-post 512

JÖNKÖPING Natten mot lördagen greps två 17-åringar för en misstänkt våldtäkt i Eksjö utanför Jönköping. Polisen är sparsam med uppgifter, men de utesluter inte att det kan finnas fler gärningsmän.

På polisens hemsida meddelar myndigheten att de grep två 17-åringar klockan 00.26 i samband med en misstänkt våldtäkt. Ingripandet föranleddes av att en anmälare ringde polis och berättade att hon hörde en kvinna ropa på hjälp. En polispatrull som befann sig i närheten kunde gripa två misstänkta gärningsmän för våldtäkt.

Polisen utreder händelsen med bland annat tekniker. Nyheter Idag har ringt till Jönköpingspolisen med de hänvisar till åklagare som går att nå först på måndag. Aftonbladet har talat med vakthavande befäl Tor Sevelius och han kan inte utesluta att det finns fler gärningsmän.

– I nuläget utesluter vi ingenting, säger han till Aftonbladet.

De två som greps befann sig i direkt anslutning till brottsplatsen. De är misstänkta för våldtäkt alternativt grov våldtäkt, skriver Aftonbladet.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag