”Två mörkhyade män” – polisen lämnar ut signalement efter väpnat rån i Rinkeby

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Söndag 25 feb 2018 2018-02-25
E-post 1293

STOCKHOLM På lördagskvällen skedde ett väpnat rån i stadsdelen Rinkeby i Stockholm. Gärningsmännen beskrivs som ”två mörkhyade män”, och polisen söker vittnen.

Klockan 20.53 larmades polisen om att en man blivit rånad av två män på Rinkebytorget. Männen var beväpnade med kniv och ett pistolliknande föremål, enligt polisens händelserapport.

Rånarna ska ha tagit mannen från en restaurang till en bankomat. Där tilltvingar de sig kontanter samt mannens armbandsur och mobiltelefon. Sedan lämnar rånarna platsen till fots.

Polisen söker vittnen och har lämnat ut signalement på rånarna. De beskrivs som ”två mörkhyade män, den ene smal och den andre med kraftig kroppsbyggnad. Bägge var klädda i svarta kläder, dunjackor med hoodietröjor under.”

Polisen har varit på plats och sökt efter förövarna, men vid 8-tiden på söndagsmorgonen fanns ingen misstänkt eller gripen.

Läs även: Man rörde sig i Rinkeby centrum med en stor kniv – sköts av polisen

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag