Två skottskadade i benen efter storbråk i Stockholm

Arkivbild. Foto: Nyheter Idag
  • Torsdag 20 sep 2018 2018-09-20
E-post 102

STOCKHOLM På onsdagskvällen skedde en skottlossning i Bagarmossen i Stockholm där två personer träffades i benen. Enligt polisen ska det ha blivit bråk, och de inblandade jagade varandra genom centrum.

Klockan var 23.13 på onsdagskvällen när polisen larmades till stadsdelen Bagarmossen i Stockholm. Flera inringare hade hört av sig om skottlossning och ett större bråk i området.

På plats hittade polisen två personer som blivit skjutna i benen. En annan person hade blivit misshandlad, och alla tre fördes med ambulans till sjukhus. Samtliga är män i 20-25-årsåldern.

– Det har varit ett flertal personer inblandade. Man har jagat varandra genom centrum, säger Mikael Pettersson vid Stockholmspolisen till Expressen.

Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord, och de tre skadade männen är bland de misstänkta. Strax före klockan 5 på natten meddelade polisen att sju personer har frihetsberövats i ärendet. Nu arbetar man med att hålla förhör och göra teknisk undersökning.

Läs även: 19-årig utländsk man häktad för våldtäkt på lärarinna

Prova PLUS för 69 kronor i månaden. Köp nu!

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag