Uppgifter: Två maskerade personer dödades – bröt sig in i bostad

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Onsdag 14 sep 2022 2022-09-14
E-post 181

Två personer har hittats döda i en lägenhet i Ulricehamn, rapporterar Aftonbladet. Två personer har gripits som misstänkta för mord i samband med händelsen. Samtliga inblandade ska vara unga personer, och två av dem är under 18 år.

– Vi var tidigt på plats och kunde gripa gärningspersonerna. Nu väntar ett stort arbete för att kunna förstå vad som hänt och det bakomliggande motivet, säger Malin Kannius, utredningsledare på lokalpolisen i Borås, till Aftonbladet.

Enligt uppgift till Aftonbladet ska det misstänkta brottet ha föregåtts av att maskerade personer mitt i natten krossat en ruta och klättrade in i bostaden via en balkong.

– Det finns en sån uppgift och det kan mycket väl vara så men det kan också vara på något annat sätt. Vi vill inte stänga några dörrar, säger polisens presstalesperson Thomas Fuxborg till Aftonbladet.

Polisen larmades om händelsen vid 01-tiden på natten. Brottsplatsen har spärrats av för teknisk undersökning, och polisen utesluter inte att fler personer kan komma att gripas. Enligt uppgift till Aftonbladet ska en kniv vara inblandad i händelsen.

Polisen uppger i ett pressmeddelande att de två avlidna personerna inte identifierats, medan de gripna är en kvinna och en man.

Enligt uppgift till Expressen ska de avlidna personerna ha tillhört den grupp på fyra personer som bröt sig in i bostaden.

Läs även: Inbrottstjuv knivhöggs i ögat – pappa åtalas för mord

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag