Vaknade av våldtäkt – misshandlade våldtäktsmannen

Våldtäktsmannen Reynhard Sinaga före och efter han fått stryk. Bild: Manchester police.
  • Onsdag 6 okt 2021 2021-10-06
E-post 1707

Han lurade med sig berusade unga män till sin lägenhet där han drogade, våldtog och filmade dem. Men till sist vaknade ett av hans offer till liv under våldtäkten, gav våldtäktsmannen ett kok stryk och kontaktade polis. 

Reynhard Sinaga, 38, tros ha våldtagit omkring 200 män i Manchester under ett årtionde utan att gripas, rapporterar Metro UK.

Läs även: Försökte råna kvinnor – fick stryk

Metoden var att bjuda hem en berusad ung man att sova över, bjuda honom på en drink som innehöll drogen GHB och sedan förgripa sig på dem när de var utslagna, samtidigt som Sinaga filmade det hela.

När offren vaknat lämnade de Sinagas lägenhet utan att veta att de blivit våldtagna – tills en ung man vaknade upp under våldtäkten.

Mannen gav Sinaga ett kok med stryk, stal med sig hans telefon och lämnade lägenheten. Han ringde sedan till polisen som kunde säkra bevis i form av de filmade våldtäkterna från Sinagas stulna telefon.

Reynhard Sinaga har dömts till minst 40 års fängelse för sammanlagt 159 våldtäkter. Flera av hans offer fick veta att de blivit våldtagna genom att se på filmerna som Sinaga spelat in.

– Det är helt fruktansvärt att se dig själv så sårbar i bilder som någon annan har tagit. Man ser att jag är i koma… jag ser död ut, säger Daniel, ett av Sinagas offer som talar ut i BBC-dokumentären ”Catching a predator”.

Läs även: Julvelrånare stoppades av vittnen – fick stryk

Läs även: Höörbon Håkan grep misstänkt barnvåldtäktsman: ”Kände en väldig vrede”

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag