Vaknade ur koma – pekade ut sin bror för mordförsök

Genrebild. Foto: Olga Kononenko/Unsplash
  • Måndag 25 jul 2022 2022-07-25
E-post 41

Efter att ha legat i koma i två år efter ett mordförsök vaknade en kvinna plötsligt upp – och kunde peka ut sin egen bror som skyldig till attacken som höll på att bli hennes död, rapporterar CNN. Brodern greps av polis men avled efter några dagar i häkte.

Det var i juni 2020 som Wanda Palmer, 51, attackerades i sitt hem i Cottageville, West Virgina. Polisen hittade Palmer svårt skadad sittandes i sin soffa och trodde hon var död tills de upptäckte att hon andades ytligt. Enligt polisen hade hon attackerats med vad man tror var en yxa och ”lämnats som död”.

Ett vittne hade sett Wandas bror Daniel vid hennes hem runt midnatt natten innan hon hittades, men något misstänkt mordvapen hittades aldrig, inte heller fanns några telefonsamtal, övervakningsbilder eller vittnesuppgifter som kunde binda någon vid brottet.

Läs även: Uppgifter: Tonårstjej anhållen för mord på sin yngre bror

Efter att Wanda vaknat upp ur koman och pekat ut sin bror som skyldig till attacken greps brodern Daniel Palmer, 55, som misstänkt för mordförsök. Borgen sattes till 500 000 dollar, och Palmer tilldelades inte någon advokat eftersom han vägrade underteckna nödvändiga dokument, enligt domstolen i Jackson County.

Wanda Palmer beskrivs som sammanhängande med oförmögen att delta i längre samtal enligt polisens uppgifter till CNN. Enligt utredningen hade syskonen en våldsam historia, men Daniel Palmer nekade till att ha angripit systern och hävdade att han inte befunnit sig i systerns hem dagarna innan attacken.

Därefter tog historien ännu en vändning när Daniel avled på sjukhus efter fem dagar som fängslad, rapporterar ABC7. 

Enligt Daniels advokat var han i mycket dåligt skick innan sin död, vilket kan förklara att han inte samarbetade med polis, som inte kunde ta foton på honom eller få honom att underteckna dokument.

Läs även: 9-åring föräldralös – hela familjen ihjälskjuten

Läs även: Skrämdes av björn – sköt sin bror och sedan sig själv

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag