Bilbränder i Norrköping – bilhandlare fick sina bilar förstörda

Bilden är tagen vid ett annat tillfälle. Foto: Nyheter Idag
  • Torsdag 31 dec 2020 2020-12-31
E-post

NORRKÖPING Flera bilar sattes i brand i Norrköping under natten till nyårsafton. Polisen misstänker att bränderna var anlagda.

Flera bilbränder skedde i Norrköping under natten till nyårsafton.

Det var på en parkering hos en bilhandlare i staden som flertalet bilar hade satts i brand. Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till platsen kvart i ett.

När Nyheter Idag når Dennis Johansson Strömberg, presstalesperson på polisregion Öst, kan han inte svara på hur många bilar som sattes i brand. Däremot bekräftar han att branden misstänks vara anlagd och att en förundersökning om mordbrand har inletts.

– Det finns ingen naturlig förklaring till att den här branden skulle uppstått av sig själv, därför misstänker vi mordbrand, säger Johansson Strömberg.

Än så länge har ingen gripits för händelsen och för tillfället finns ingen misstänkt.

Läs även: Handikappad flicka våldtogs på skola efter julavslutning – syrisk tidigare elev häktad

Läs även: ”Plötsligt omfamnas BLM, en vänsterextrem rörelse med dubiös agenda”

Bli prenumerant

Gillar du det vi gör?

Till skillnad från många traditionella medier och numera även en rad alternativa medier tar Nyheter Idag inte emot presstöd. Det betyder att vi finansieras av de som läser oss och ser ett värde i det vi gör.

Om du vill hjälpa oss att fortsätta, bli PLUS-medlem och få samtidigt tillgång till all vår journalistik.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag