”De är i princip islamister”: DN-skribentens bredsida mot Miljöpartiet och Alice Bah Kunke

  • Fredag 6 apr 2018 2018-04-06
E-post 266

STOCKHOLM Nazister vill festa med honom och har bättre humor än förr – även Miljöpartiet avhandlas. Kulturskribenten Fredrik Strage väjer inte för kontroversiella ämnen i sin senaste DN-krönika.
”Men Alice Bah Kuhnke var ju tvungen att gå med i Miljöpartiet för att bli kulturminister och de är i princip islamister”, skriver han.

DN-journalisterna Hugo Lindkvist och Hugo Ewald, tidigare viralgranskare på Metro, varnar bland annat för Facebooksidan Skurtposting som enligt DN hade 75 gilla-markeringar den 28 mars.

DN:s kulturskribent Fredrik Strage följer upp med en krönika där han skriver att dagens nazister har bättre humor än förr och nämner bland annat Skurtbilderna men också att nazisterna vill vara med och festa på samma synthklubbar som honom.

Strage nämner också att nazister gjort memes och bilder om att de vill ha honom som kulturminister, men att det finns moraliska aspekter i att samarbeta med nazister.

Därefter följer Strage upp med en reflektion om Miljöpartiet och deras interna problem.

”Men Alice Bah Kuhnke var ju tvungen att gå med i Miljöpartiet för att bli kulturminister och de är i princip islamister”, skriver Fredrik Strage i Dagens Nyheter.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag