Emil Sanchez attack mot Henrik Schyffert: ”Den kaxige jäveln säger vi har råd”

Emil Sanchez går till attack mot tidningn Metro och Henrik Schyffert. Foto: Faksimil ur Facebookvideon
  • Fredag 6 feb 2015 2015-02-06
E-post 2315

SVERIGE Nu har Emil Sanchez laddat upp en ny video på Facebook och den här gången går han till attack mot komikern Henrik Schyffert efter ett utspel från Schyffert om att vi har råd med invandring. – Femton tusen äldre riskerar att svälta ihjäl, säger Sanchez och pekar på en artikel från SVT.

Nyheter Idag har tidigare rapporterat om Facebookanvändaren Emil Sanchez och hans videoklipp där han delar med sig av sina tankar. Nu har han återigen laddat upp en video och denna gången går han till attack mot komikern Henrik Schyffert. Bakgrunden är en artikel i tidningen Metro där Schyffert argumenterar för att vi har råd med invandring till Sverige.

Detta får Emil Sanchez att reagera på Facebook. Att döma av Emils Facebookprofil ser han ut att hysa sympatier med Sverigedemokraterna, varför frågan engagerar honom. I videon jämför han Schyfferts utspel med en artikel från SVT där en expert varnar för att 15 000 äldre riskerar att svälta ihjäl.

– Den kaxige jäveln säger vi har råd, konstaterar Sanchez i videon.

Anklagar Schyffert för att hyckla

Genom videon menar Sanchez att Schyffert egentligen inte alls det bryr sig om invandrare, utan att det bara är ett tomt utspel. Istället menar Sanchez att man bör fokusera på pensionärer och andra människor som betalat skatt i Sverige än på invandring, ett resonemang som ligger nära Sverigedemokraterna. Men det slutar inte där, Sanchez menar även att Schyffert hycklar.

– Så länge han inte ser invandrare i närheten av sig själv, då är det okej, säger Sanchez om Schyffert.

I slutet av videon anklagas även både Henrik Schyffert och tidningen Metro för att vara en ”globalisttidning”.

Nedan kan du se Emil Sanchez video som han laddat upp på Facebook.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag