Flashbackarnas nyårslöfte: Inte runka under hela 2015

Runkförbud råder för runkmunkarna på Flashback. Foto: Wikipedia / Bilden är ett montage
  • Fredag 26 dec 2014 2014-12-26
E-post 206

SVERIGE På forumet Flashback råder febril aktivitet i en tråd för såkallade ”Runkmunkar”, där folk avlägger löften om att avhålla sig från onani under 2015. – Jag provade i en annan tråd och klarade typ bara ynka 2 veckor, skriver användaren HenrikLarsson99.

På forumet Flashback har det ånyo startats en tråd för Den Heliga Runkmunkorden som är till för de medlemmar som tänkt lägga runkandet på hatthyllan. Utmaningen bygger på att inte spela skinnbanjo en enda gång under hela 2015 och nu laddar motiverade flashbackare inför äventyret.

– Det här med att inte runka engagerar många, konstaterar användaren ”Apelsinhimlen” i den aktuella Flashbacktråden.

Precis innan klockan slår tolv inför det nya året 2015 kommer en den slutgiltiga listan på frivillga deltagare presenteras på Flashback. Sedan avrapporterar deltagarna inför slutet på varje månad hur det har gått. Den som inte inrapporterar hur det gått med att avstå från runkande sätts i karantän i en eller två veckor och har man inte hört av sig under den tiden för att lämna rapport avnoteras man från den officiella runkmunklistan.

– Jag är på fan! Jag provade i en annan tråd och klarade typ bara ynka 2 veckor, skriver användaren ”HenrikLarsson99”.

Den Heliga Runkmunkordens regelverk

1. Ofrivillig orgasm utan medveten smekning är okej exempelvis nattlig sådan. Medveten passiv smekning till orgasm genom exempelvis vibrationer från bussar och dylikt är inte okej.

2. Runka med orgasm får man göra som en del av den ömsesidiga akten med en kvinna (eller för att vara precis; med varje fullvuxen och medveten människopartner), då exempelvis för att avsluta samlaget med ejakulation utanför kvinnan. Sex är alltså naturligtvis tillåtet, samt uppmuntras för vidare tankar och reflektioner.

3. Runka upp ett skämtstånd är okej eftersom all runkning utan orgasm formellt är okej, eftersom det är svårt att bestämma en vettig gräns annars. Dock är det som sagt bäst att lägga ner all beröring i njutningssyfte.

4. (mest för sakens skull) undantag till regel 2.: Sexuellt bistånd till orgasm mellan deltagare i denna tråd är förbjudet.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag