Förnedringen mot Brasilien fortsätter på Facebook

David Luiz är allt annat än glad.
  • Tisdag 8 jul 2014 2014-07-08
E-post 0

FOTBOLL I semifinalen mellan Tyskland och Brasilien blev de senare förnedrat på hemmaplan i fotbolls VM. Efter resultatet 7-1 till Tyskland hånas nu Brasilien på Facebook. Nyheter Idag kan visa videon som nu går viral.

Just nu pratas det fotboll som aldrig förr i sociala medier och konstigt vore annat. Tyskland har precis vunnit över Brasilien med hisnande 7-1, en match som kommer gå till historien. Efter matchen intervjuas den gråtande brasilianske lagkaptenen David Luiz i teve.

– Jag ber om ursäkt till alla brasilianare, säger han.

Det var inte bara Luiz som grät i Brasilien. I flera tevebilder syntes upprörda människor på läktaren när Tyskland dundrade in mål efter mål samtidigt som Brasilien först i slutet av matchen fick in sitt första, och enda, mål.

Ölvideo går viral

Nu fortsätter förnedringen av Brasilien i sociala medier. På Facebook sprids just nu ett filmklipp i rask takt där Brasilien bokstavligen krossas av Tyskland.

Nedan kan du se inbäddad video från Facebook.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag