Fyra skadade i storslagsmål med 20-talet inblandade utanför sjukhuset i Härnösand

Polismän i tjänst. Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Måndag 31 jul 2017 2017-07-31
E-post

ÅNGERMANALAND Flera polispatruller arbetar under måndagseftermiddagen med att avstyra ett storslagsmål utanför sjukhuset i Härnösand. – Fyra personer är skadade varav en förd till Sundsvalls sjukhus, säger Johan Aittamaa, befäl på polisens ledningscentral.

Klockan 16.31 larmas polis till ett större bråk utanför sjukhuset i Härnösand. Enligt initiala uppgifter slåss ett 20-tal personer med tillhyggen. På plats kan polisen konstatera att flera personer har skärskador. Nyheter Idag har talat med Johan Aittamaa vid polisens ledningscentral och han berättar att det är flera polispatruller på plats.

– Vi har flertalet resurser på platsen som försöker få sig en lägesbild av vad som hänt. Det är för tidigt att säga vad det här bråket beror på och varför det har uppstått.

På polisens hemsida rapporteras att fyra personer har skärskador. Men det är för tidigt att säga om knivar varit inblandade i bråket, förklarar Aittamaa.

– Det är någon form av skärskador, om det är kniv eller vad det är, vet jag inte.

– Vi förhör vittnen och de inblandande. Vi har även hund som söker efter gärningsmän, spår och tillhyggen. Fyra personer är skadade varav en förd till Sundsvalls sjukhus.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag