Hade sex med sex kollegor – fem får sparken efter polisernas sexorgie

Bild: La Vergne Police Department
  • Onsdag 11 jan 2023 2023-01-11
E-post 472

Fem poliser sparkas och två stängs av från arbetet efter att en sexhärva uppdagats på en liten polisstation i La Vergne, Tennessee, rapporterar New York Post. I centrum för härvan står den kvinnliga polisen Maegan Hall, som ska ha haft olika sexuella relationer med sex olika kollegor på polisstationen.

Hall, som började arbeta som polis 2021, ska bland annat haft oralsex med två kollegor när de var i tjänst på polisstationen. I övrigt ska de sexuella relationerna ha pågått på hotelrum, på fester, i olika polisers hem och på en båt.

Läs även: Kvinnliga poliser anklagas för ”sexuellt gränslöst beteende” efter julfest

Hall var samtidigt gift, men hävdade för kollegorna att hon hade ett öppet förhållande med maken Jedidiah Hall.

Härvan började utredas efter att La Vergnes borgmästare Jason Cole fått tips om att Hall låg med flera av sina kollegor, och hade haft en trekant med kollegan Patrick Magliocco och hans hustru.

Patrick Magliocco och Maegan Hall får Community Service Awards 2021. Bild: La Vergne Police Department

Magliocco erkände att han haft sex med Hall vid flera tillfällen, och uppgav även att hon sagt att kollegan Lewis Powell hade en ”stor svart kuk”.

Powell nekade först till att ha legat med Hall, och pekade istället ut två andra kollegor, Larry Holladay och Ty McGowan.

När utredare kom på Powell med att ha ljugit om att han var på polisstationens gym tillsammans med Hall, erkände han emellertid att de haft sex.

I slutändan avskedades fem poliser för att ha ägnat sig åt sexuella aktiviteter under tjänst, sexuella trakasserier, ovärdigt beteende och för att ha ljugit för en utredning: Maegan Halll, Lewis Powell, Ty McGowan, Juan Lugo och Seneca Shields. Patrick Magliocco och Larry Holladay får behålla sina arbeten med avstängning.

Läs även: Detta talar för att Linda Staaf ljuger

Läs även: Här är Linda Staafs bakgrund och meriter

 

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag