Här varnar han för tsunamin i dramatiskt filmklipp

Fredagens tsunami i Indonesien. Bild: Skärmdump Twitter
  • Tisdag 2 okt 2018 2018-10-02
E-post 55

INDONESIEN Fredagens jordbävning och följande tsunami i Indonesen har skördat över 1200 dödsoffer. En dramatisk film som visar hur tsunamin når land och dränker en gata i vatten sprids på sociala medier. Nu har ögruppen drabbats av nya jordskalv. 

Fyra dagar efter den kraftiga jordbävningen i Indonesien drabbas ögruppen av nya jordskalv, skriver Sky News. De senaste jordskalven uppmättes vid ön Sumba, 160 mil söder om Sulawesi som drabbades av fredagens jordbävning, men uppnår inte samma magnitud. Inga dödsoffer har ännu rapporterats efter de nya skalven.

Samtidigt stiger dödssiffran efter fredagens jordbävning och efterföljande tsunami, och når nu över 1200 dödsoffer, enligt Telegraph.

På sociala medier sprids ett dramatiskt filmklipp där en man, som står uppe på vad som ser ut som ett parkeringshus, desperat försöker varna människorna nere på gatan för den tsunami mannen ser komma från havet.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag