Henrik Jönsson: ”Jag kanske kan ge de här lite tjocka journalist-tjommarna en match”

Bild: Jens Nordström
  • Fredag 1 feb 2019 2019-02-01
E-post 1190

INTERVJU Med 38 000 prenumeranter är Henrik Jönsson, en 43-årig entreprenör från Malmö, det senaste stjärnskottet på Youtube. Han är inte den vanliga youtubern, som ofta är yngre tv-spelare, spexare eller ”influencer”, utan har en bakgrund av gediget företagande efter att ha startat sitt första företag vid 17 års ålder.

Bli PLUS-medlem och läs hela intervjun med Henrik Jönsson:

– Det snorkiga svaret från Bollinger om intervjuserien ”Champagne med Henrik”.

– ”Den svenska liberalismen är ju skrattretande, det är ju bara är ett litet kotteri som skriver böcker för varandra” – om hur svårt högern haft för att nå ut.

– ”Folk efterfrågar en form av folkbildning, en slags public service – men public service gör inte det” – om att folkbilda på Youtube.

– ”Sociala medier svämmar ju över av urtråkiga människor som försöker komma på hur man ska säga det som flest antal människor vill höra” – om att vara sig själv.

– ”Den är alltid egentligen steget efter” – om alla reklamkampanjer som vänder sig till vänstern.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag