Man sköts utanför krog i centrala Sundsvall

Restaurang E-street Bild: Google
  • Lördag 24 jun 2017 2017-06-24
E-post 2

SUNDSVALL En man i 30-årsåldern blev natten mot fredagen skjuten utanför krogen E-street i centrala Sundsvall. Sex personer anhölls efter händelsen, två av de anhållna har därefter släppts. Både offret och de misstänkta är tidigare kända av polisen.

Polisen spärrade natten mot fredag av stora delar av Sundsvall efter att en man blivit skjuten i de centrala delarna av staden. Enligt uppgifter i tidningen Aftonbladet fördes mannen till sjukhus med livshotande skottskador. Enligt sjukhuset är hans tillstånd nu stabilt.

Skjutningen ägde rum vid tvåtiden natten mot lördag utanför krogen E-street som ligger på Esplanaden i de centrala delarna av Sundsvall.

Polisen grep två personer i samband med händelsen. Ytterligare fyra togs in för förhör. Samtliga sex anhölls därefter av åklagare. Misstankarna handlar om försök till dråp alternativt grov misshandel. Två av personerna, en man och en kvinna som anhölls på den lägre misstankegraden, släpptes under lördagen.

Polisen i Sundsvall meddelar att samtliga personer är kända av polisen sen tidigare, inklusive offret.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag