Onanerade på badstrand – sköts ihjäl av nakenbadare

Genrebild. Foto: Elekes Andor/CC BY-SA 4.0
  • Tisdag 26 jul 2022 2022-07-26
E-post

Mannen skrek förolämpningar och började onanera framför en kvinna på nakenbadet. Då tog en 76-årig nakenbadare fram ett jaktgevär och sköt ihjäl honom.

En 46-årig man som onanerade framför en kvinna på ett nakenbad i Frankrike har skjutits ihjäl av en annan strandbesökare på lördag förmiddag, rapporterar Daily Mail.

Den misstänkte skytten, en 76-årig nakenbadare, hamnade i gräl med den onanerande mannen, som enligt uppgifter ska ha skrikit förolämpningar åt andra besökare innan han började onanera samtidigt som han stirrade på en kvinna.

Läs även: Misstänkte badhusrunkaren tagen på bar gärning i Uppsala: ”Vill du ha stryk?”

46-åringen vägrade lämna platsen, och den äldre mannen tog fram ett jaktgevär ur sin packning och avfyrade minst tre skott, av vilka ett träffade 46-åringen i bröstet.

När polisen kom till brottsplatsen, stranden ’La Mama’ i utkanten av Lyon, överlämnade sig den misstänkte skytten medan offret förklarades död på platsen.

Stranden stängdes av polis som genomförde en brottsplatsundersökning och förhörde vittnen. En förundersökning om mord har inletts.

Den 76-årige skytten genomgick en undersökning som avgjorde att han var frisk nog att frihetsberövas av polis.

Enligt franska medier är mannen en sportskytt med lagligt registrerade vapen, som emellertid saknar tillstånd att bära vapen på offentlig plats.

Läs även: Tågonanist runkade framför tonårsflicka: ”Kunde inte hålla det längre”

Läs även: Misstänkte kaférunkarens skruvade förklaring: ”Krävdes en insexnyckel”

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag