Se Jimmie Åkesson i karateslagsmål med ”sjuklövern”

Sekunderna innan Jimmie Åkesson pryglar upp "sjuklövern". Foto: Youtube
  • Torsdag 22 maj 2014 2014-05-22
E-post 0

YOUTUBE I en video på Youtube ser vi sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson prygla upp andra politiker i ett karateslagsmål. – Detta sammanfattar ungefär hur Jimmie har fört sig i debatter mot sjuklövern, skriver filmskaparen i anslutning till klippet.

Användaren ”Brikos” på Youtube ser ut att vara ett fan av sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson. I en video som Brikos laddat upp på ser vi Jimmie Åkesson i karateslagsmål med andra kända politiker. Den ursprungliga scenen kommer från någon annan film, oklart vilken, där ”filmskaparen” har bytt ut ansiktena mot kända politiker.

– Detta sammanfattar ungefär hur Jimmie har fört sig i debatter mot sjuklövern, skriver Brikos på Youtube.

Uppföljare kan vara på gång

I filmen står Fredrik Reinfeldt och Anders Borg porträtterade som skurkar och tittar på när ett tiotal andra politiker ska ge Åkesson stryk. Sedan börjar karateslagsmålet där Stefan Löfven är först ut att få stryk av Åkesson. Fler som får se sig besegrade är Gustav Fridolin och Erik Ullenhag. Men även Mona Sahlin blir brutalt nedslagen och en hel drös andra politiker.

– Får klippet 10’000 view’s så kan jag göra en uppföljare när Åkesson tar sig an Reinfeldt i en fight!, uppmanar Brikos i beskrivningen av filmen.

I skapandet av filmen har Brikos använt programmet Adobe Premiere och ett annat program som heter After Effects. Premiere används för att klippa film och After Effects, som namnet antyder, använder man för att göra specialeffekter.

Nyligen svarade Gustav Fridolin på sverigedemokraternas kampanj om att förbjuda organiserat tiggeri i tunnelbanan med uppmaningen ”slå på mig istället”.

Nedan kan ni se klippet med Jimmie Åkesson i karateslagsmål mot andra politiker.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag