Se videon när skotten träffar möteslokalen i Köpenhamn

Här träffar skotten fönsterrutorna. Foto: Faksimil LiveLeak
  • Lördag 14 feb 2015 2015-02-14
E-post 135

KÖPENHAMN Fortfarande under lördagskvällen pågår en intensiv jakt på gärningsmannen som misstänks för skotten i Köpenhamn. Nu har en video släppts som visar hur gärningsmannen skjuter mot lokalen där bland annat konstnären Lars Vilks befann sig.

Det pågår fortfarande under lördagskvällen en intensiv jakt på gärningsmannen som skjutit ihjäl en person under ett möte för yttrandefrihet. Nyheter Idag har tidigare rapporterat om en bild som den danska polisen släppt i ett pressmeddelande på den misstänkta gärningsmannen.

Video visar skotten mot lokalen

Nu publiceras en video, som påstås visa händelsen, filmad med mobiltelefon. I den dramatiska videon hör vi flera skott avlossas och vi ser på bilderna hur fönsterrutan utanför lokalen träffas av kulorna. Samtidigt som gärningsmannens sköt mot lokalen ska Lars Vilks enligt uppgifter i media ha gömt sig i ett kylrum. Poliser ska även besvarat elden från gärningsmannen.

Läs också: Han jagas av dansk polis för dödlig skottlossning vid Lars Vilks-möte

UPPDATERING: Videon är ett falsarium.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag