Storslagsmål i Skarpnäck med påkar och rör – Fyra till sjukhus och tre är gripna

Ett stort slagsmål med påkar bröt ut i Skarpnäck i södra Stockholm. Foto: Privat
  • Lördag 7 Nov 2015 2015-11-07
E-post 198

STOCKHOLM Under eftermiddagen på lördagen utbröt ett större slagsmål i den södra Stockholmsförorten Skarpnäck. Polisen berättar på sin hemsida att ett stort antal personer använt påkar och rör i slagsmålet. Upprinnelsen till bråket är ännu oklart.

Vid 14.30 på lördagen fick polisen larm om ett större slagsmål i Skarpnäck och uppgifter i medier gör gällande att det handlar om ett 30-tal personer som ska varit delaktiga. Polisen berättar på sin hemsida att det använts påkar och rör i slagsmålet.

Oklart vad som startade bråket

Fyra personer är skadade och har förts till sjukhus, samt att tre personer är gripna för grov misshandel. En uppgift som förekommer i medier är att bråket ska ha haft sin upprinnelse i ett bröllop eller någon form av familjefejd, men det är något som polisen inte kan bekräfta när Nyheter Idag ringer till länskommunikationscentralen.

– De flesta patrullerna är i Flemingsberg och avrapporterar, kolla med dem, säger Eva Nilsson hos Stockholmspolisen.

När Nyheter Idag ringer till stationsbefälet i Flemingsberg vid 17-tiden har ännu inga detaljer om det stora bråket avrapporterats.

– Nej, jag har inte fått någon som helst avrapportering ännu, säger Jari Kalliorinne hos Stockholmspolisen till Nyheter Idag.

En person som tidningen Aftonbladet talat med uppger att en person även ska blivit påkörd av en bil i samband med bråket.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag