Ung man allvarligt skadad i Båstad – misstänkt mordförsök

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Lördag 1 maj 2021 2021-05-01
E-post 10

BÅSTAD Ett misstänkt mordförsök skedde under torsdagen i Båstad där en ung man påträffades utomhus med allvarliga skador. Mannen som är i 20-årsåldern fick föras till sjukhus med ambulans.

Under torsdagskvällen hittades en ung man allvarligt skadad i Båstad. Larmet kom till polisen vid 18-tiden och polis samt ambulanssjukvård skickades senare till platsen för att omhänderta mannen som enligt polisens hemsida ska vara i 20-årsåldern.

Enligt polisen ska den unge mannen ha åsamkats stick-eller skärskada. Händelsen rubriceras som mordförsök.

– Vi jobbar med att eftersöka gärningsmannen och att utreda brottet som sådant, säger polisens presstalesperson Rickard Lundqvist till TT.

– Det var mycket folk på plats när vi kom dit och vi kommer att förhöra de som var på platsen, säger han också enligt SVT.

Enligt SVT ska ett stort område i staden ha varit avspärrat under torsdagskvällen. Dessutom ska en helikopter ha flugit över staden som en del i undersökningen.

Två män har anhållits i sin frånvaro och eftersöks av polis uppger Helsingborgs Dagblad.

Läs även: Räddningstjänst utsattes för stenkastning i Rosengård – fick avbryta brandsläckning

Läs även: Åtalet: Utpressare kidnappade och torterade man i Uppsala

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag