Vänstern spöade SD i Starcraft

  • Söndag 13 apr 2014 2014-04-13
E-post 0

POLITIKERSTARCRAFT Gravöl och sura miner råder nu hos Sverigedemokraterna som förlorade den ödesdigra matchen mot vänstern i Starcraft med 2-0. Nu är det dystert på facebook efter den snöpliga förlusten.

Ryktena var heta inför matchen mellan Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna. Nyheter Idag kunde tidigare avslöja att partisekreteraren i SD, Björn Söder, var uttagen som reserv inför matchen. Men det var Simon Nilsson från Kristianstad som spelade mot Vänsterpartiets Kalle Pietiläinen från Borlänge.

– Det var förhållandevis bra matcher, men jag spelade inte till min fulla potential, skyller Simon Nilsson ifrån sig.

Simon är övertygad om att han skulle kunna göra bättre ifrån sig. Han hoppas att det blir en årlig tradition och att han får möjlighet att möta Kalle igen i politikerstarcraft. Blir det ett nytt möte lovar han att skärpa till sig och inte klanta lika hårt som idag.

– Jag gjorde för många misstag. Det var många små misstag, antagligen var jag nervös, förklarar Simon när Nyheter Idag ringer honom.

Björn Söder följde matchen på twitch och kommenterade detta på facebook. Det fick bli en gratulation till Vänsterpartiet efter en förkrossande seger. I vanlig ordning undertecknade partisekreteraren med versaler.

Björn gratulerar vänstern till segern

Björn gratulerar vänstern till segern

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag