Här trollar clownen stadsfullmäktige: ”Min fru har testikelcancer”

Bild: Skärmdump Youtube
  • Lördag 11 feb 2023 2023-02-11
E-post

Efter en vecka med strömavbrott fick en man i Austin, Texas, nog. Klädd och sminkad som en clown gick han på torsdagen upp i talarstolen i stadsfullmäktige och erbjöd sig att ta över jobbet som vd för Austin Energy.
– Min mor berättade för mig att man ska klä sig för jobbet man vill ha, sade han till de ledande politikerna.

– Vi behöver politiker som går efter våra prioriteringar. Och just nu är vår topprioritet att bekämpa klimatförändringarna, fortsatte clownen.

Han påstod sedan att han i egen hög person bidragit till att minska sina utsläpp. Detta genom att förstöra sin egen gasspis i en eld han själv startat.

– Jag är helt och hållet dedikerad till att rädda den här planeten, precis som ni. Och jag kommer att visa samma engagemang som vd för Austin Energy, sade han.

– Jag har pronomen i min Twitterbiografi. Jag har också ukrainska flaggor i min Twitterbiografi.

”Testikelcancer i femte stadiet”

Till följd av sina kvalifikationer krävde han därefter en lön på mellan 3,6 till 5,2 miljoner kronor per år i sin nya roll som energibolagets vd. Detta för att kunna upprätthålla sin livsstil, finansiera sitt kokainberoende och stödja sin fru som har ”testikelcancer i femte stadiet”.

Därtill sade han att nyligen gjort ett DNA-test som visade att han är 3 procent svart, vilket han anförde som ytterligare argument för anställning.

– Att inte anställa mig vore bokstavligt talat en våldshandling, klargjorde clownen.

Clownen i fråga är Alex Strenger, en underhållare som är känd för sina föreställningar vid möten i stadsfullmäktige, rapporterar Fox News.

Torsdagens satiriska anförande gjordes efter att staden under en veckas tid haft upprepade problem med strömavbrott. Vid de värsta tillfällena ska detta ha lämnat omkring 150 000 Austin-bor utan el.

Se hela Alex Strengers anförande i spelaren nedan.

Läs även: Bidens icke-binära företrädare i blåsväder – åtalas för stöld

Läs även: Dagens Nyheter: Clowner kan ligga bakom brand på asylboende

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag