Industriväggar i glas

  • Lördag 22 maj 2021 2021-05-22
E-post

Trenden med att inreda i industriell stil är här för att stanna! För några år sedan var det en sällsynt inredningsdetalj, men idag är den alltmer vanligare i våra svenska hem. Det är logiskt eftersom dess funktioner tillför så mycket skönhet och funktionalitet – det finns verkligen inget bättre sätt än att använda industriella glasväggar för att skapa avskildhet i stora rum!

Industriella glasväggar blev först populärt genom stilar från början av 1900-talet, såsom art déco. Vid rumsavdelning kan det också jämföras med väggarna i japansk Shōji-stil (byggda med ett rutnät av lätta timmerramar med genomskinligt pappersmaterial).

Det finns många anledningar till att använda sig utav industriella glasväggar och tillfällen där det ger bra funktionalitet, som t.ex.

  • Skapa subtila uppdelningar utan att det känns trångt
  • Låt mer ljus och utrymme flöda mellan rummen
  • Skapa ett lugnt utrymme där glaset används för att minska ljudnivån
  • Ge ditt utrymme ett industriellt stilrent och modernt utseende

Glasmästare Stockholm

Roslagsglas är er lokala glasmästare i Stockholmsområdet för privatpersoner och företag.

” Vi har sedan starten 1994 hunnit genomföra tusentals arbeten runtom i Stockholm, med nöjda kunder som sträcker sig från stat och kommun, privatpersoners små och stora drömmar och entreprenadarbeten och fastighetsprojekt. I och med det har vi gladeligen och stolta tagit emot ett flertal utmärkelser som sträcker sig från Årets Företagare till Dagens Industris Gasell-företag.

Många oroar sig över tidsoptimistiska hantverkare som lovar saker till ett visst pris och inom en viss tidsram, för att sedan inte alls kunna leverera det överenskomna. Att hålla vad vi lovar och ständigt innovera vårt arbetssätt har varit en av våra främsta framgångsfaktorer och få våra nöjda kunder att vara våra bästa säljare. Vi städar alltid efter oss och rekommenderar alltid bra och pålitliga andra hantverkare för de arbeten vi själva inte utför, just för att ni ska få den rätta expertisen och hjälpen att förverkliga er bostadsdröm. ”

Läs mer på deras hemsida: www.roslagsglas.se

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag