Hela denna artikel är en annons

Jackpotten i EuroMillions Superdragning är rekordstor: 220 miljoner € (176 miljoner € efter avdrag)!

  • Torsdag 14 okt 2021 2021-10-14
E-post

EuroMillions Superdragning, som startade den 24 september, har hittills inte haft någon jackpottvinnare. Efter sex dragningar där ingen kunnat gissa rätt på spelets sju nummer erbjuder EuroMillions Superdragning fortfarande den största jackpotten i lotteriets historia – ett rekordpris på 220 miljoner €.

John Ryott, talesperson för theLotter Sverige, förklarar: ”Enligt EuroMillions regler kan jackpottpriset inte bli högre än detta och kan ligga kvar på det högsta beloppet på 220 miljoner € (176 miljoner € efter avdrag) i fyra konsekutiva dragningar. Om det fortfarande inte finns någon vinnare kommer den femte och sista dragningen att bli en ”måste-vinnas-dragning”. Om det visar sig att det inte finns någon jackpottvinnare då heller kommer hela jackpottpriset att delas bland vinnarna i den näst högsta vinstkategorin”.

Jackpotten kan ligga kvar på rekordbeloppet i ytterligare ett par veckor, men det fantastiska priset på 220 miljoner € (176 miljoner € efter avdrag) kan vinnas redan i kommande dragning, fredagen den 15 oktober.

Om du vill vara med och spela om jackpotten och de övriga tolv priserna kan du betta på EuroMillions officiella dragingsresultat på theLotter Sverige.

Så här gör du för att betta om den massiva jackpotten

Om du vill betta på resultatet i EuroMillions Superdragning öppnar du helt enkelt ett spelkonto på theLotter.se. Att betta på Superdragningen på nätet är lika enkelt som att köpa en kupong i ett av de deltagande länderna. Allt du behöver göra är att välja 5 nummer i intervallet 1-50 och 2 tilläggsnummer, som kallas för ”Lucky Stars”, mellan 1 och 12.

Och om du har turen att vinna kommer theLotter Sverige att föra över prispengarna till ditt konto. Allt sker utan provisioner. Utöver jackpotten kan du vinna något av de tolv sekundära priserna med partiella nummermatchningar. Vinsterna som betalas ut motsvarar de priser som vinnarna i det officiella EuroMillions Superdragningslotteriet får ut i motsvarande vinstkategori efter att de lokala skatterna dragits av.

Priser som du vinner betalas ut av lotteribettingtjänsten theLotter Sverige som har vinstförsäkrat lotterispelen. Dina chanser att vinna jackpotten när du bettar online hos theLotter Sverige är exakt desamma som för någon som köper en fysisk kupong i något av de nio länderna som deltar i spelet.

Det krävs bara en rad för att vinna jackpotten. Gå in på theLotter Sverige, välj dina nummer, vänta på resultatet och se om du har vunnit! Svårare än så här är det inte att spela om EuroMillions Superdragningsjackpotten på 220 miljoner € (176 miljoner € efter avdrag).

För mer information om hur du bettar på EuroMillions Superdragning, besök theLotter.se.

theLotter

Lotteritjänsten theLotter grundades 2002 och företaget fick svensk spellicens 2020 och erbjuder nu betting på internationella lotteriers utfall för sina spelare i Sverige.

thelotter.se drivs av Lotto Direct Limited, som är licensierad av Spelinspektionen; Licens 18Li12438. 18+. Spel kan vara skadligt om det inte sker under kontrollerade former. Spela ansvarsfullt. För mer information besök https://www.stodlinjen.se/#!/

Hela denna artikel är en annons

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag