Kvinna avliden – spetsades av parasoll

Bild: Faksimil Facebook
  • Söndag 14 aug 2022 2022-08-14
E-post 91

En 63-årig kvinna har avlidit sedan hon spetsades av ett parasoll som fångades av vinden och flög in i hennes bröst, rapporterar WMBF News. Det var på onsdagen runt 12:40 som den bisarra olyckan inträffade, och Tammy Perreault togs till akuten där hon avled omkring en timme senare.

– En vindpust som kom tog ett parasoll genom luften och det bara fortsatte och fortsatte. Alla skrek ”ducka” och det gjorde vi, men olyckligtvis hamnade hon i vägen, berättar Perreaults vän Sherry White för WMBF News.

– Hon satte alltid andra människor först och hon och hennes make var oskiljaktiga. Om du såg Mike, så såg du Tammy. De hade stor passion och kärlek för varandra, säger White.

– Det här är en fruktansvärd förlust och vi vet att vårt samhälle lider. Våra tankar är med offrets familj och vänner när de tar sig igenom denna svåra tid, säger Thomas Bell, talesperson för Horry Countys räddningstjänst.

Amerikanska Consumer Product Safety Commission uppskattar ett omkring 2 800 parasollrelaterade skador har skett mellan 2010 och 2018.

Läs även: Man hoppade från höghus och träffade 61-åring

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag