Mässbord som passar både dig och besökare

  • Lördag 17 sep 2022 2022-09-17
E-post 0

Mässbord är en given produkt för dig som ska ställa ut på en mässa. Det är en naturlig mötesplats för att prata med besökare och bordsytan kan användas till broschyrer, produkter med mera. Vi berättar mer om hur du kan tänka inför valet av rätt mässbord för just dig.

Val av mässbord?

Det kan vara svårt att veta vilket mässbord som man ska välja. Det enklaste är att man först tänker igenom hur du vill att ditt mässdeltagande ska vara. Vilka andra produkter du ska ha med dig till mässan eller eventet och därefter avsluta med att bestämma dig för vilken typ av mässbord som passar dig bäst. Har du andra produkter som alla har samma material så vill du normalt matcha det även när det gäller mässbordet så att du får en röd linje. Har du en mässvägg i tygmaterial så vill du antagligen även matcha med ett mässbord som också är i tyg, det ger då ett mycket proffsigare utseende. De flesta mässbord har bra förvaringsutrymme med hyllplan så att du kan förvara material, alternativt dölja jackor och saker så att utrymmet i mässmontern ser ren ut.

Olika modeller och material

Det finns mässbord som till utseendet är likt en kidney till formen, andra är runda mässbord och vissa är mer fyrkantiga. Tänk därför även form när du går igenom hur du vill ha ditt mässbord. Ett mässbord innehåller normalt ett väldigt enkelt budskap som exempelvis en logotyp eller en slogan, tillsammans med en passande bakgrund. Du kan naturligtvis göra designen själv. Det är upp till dig. Du kan antingen skicka en tryck klar fil som kvalitets testas innan produktionen startar, eller så kan du köpa till grafisk support. Oftast medföljer själva disken, hylla, väska och grafisk hölje vid beställning. Ett mässbord är otroligt praktiskt och enkelt att transportera med hjälp av de medföljande väskorna.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag