Misstänkt mordförsök på 70-årig kvinna i Göteborg – två män anhållna

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Fredag 30 apr 2021 2021-04-30
E-post 221

GÖTEBORG Tidigt torsdag kväll fördes en 70-årig kvinna med allvarliga skador till sjukhus med ambulans. Kvinnan hade slagits i huvudet av två män som nu är anhållna för försök till mord.

En 70-årig kvinna blev under torsdagskvällen svårt misshandlad på ett boende på Saturnusgatan i stadsdelen Bergsjön i Göteborg, rapporterar polisen.

Misshandeln ska ha skett efter ett bråk mellan kvinnan och två män på boendet. Under bråket ska hon bland annat ha fått motta slag mot huvudet och fick efter händelsen köras till Sahlgrenska sjukhuset med ambulans.

– Hon är allvarligt skadad och vårdas på sjukhus, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen i region Väst, till GT.

De två männen, den ene i 55-årsåldern och den andre i 75-årsåldern, kunde gripas på plats av polisen. De står nu misstänkta för försök till mord och blev senare på kvällen anhållna av åklagare.

Nyheter Idag har sökt polisen för kommentar.

Läs även: Åtalet: Utpressare kidnappade och torterade man i Uppsala

Läs även: Polis stal hundratusentals kronor av samhällets olycksbarn

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag