Nya bilbränder i södra Stockholm

  • Fredag 3 mar 2017 2017-03-03
E-post 425

STOCKHOLM En bil stod helt övertänd bakom Fittja centrum natten mot fredagen. När räddningstjänst anlände till platsen var det svårt att nå fram för att släcka bilen, en vägbom gick inte att öppna varför räddningstjänsten var tvungen att ta en omväg. En dryg timme tidigare larmades räddningstjänst till en bilbrand i Vårby.

Klockan 00.55 larmas räddningstjänsten till en brand bakom Fittja centrum i södra Stockholm. När Nyheter Idag anländer till platsen finner vi en brinnande bil på en parkering vid Fittjahöjden, mitt i ett bostadsområde. Intill den brinnande bilen stod ytterligare bilar parkerade.

Samtidigt försökte räddningstjänst passera en vägbom för att köra fram till den brinnande bilen på en gångväg. Då bommen ej gick att öppna tvingades räddningstjänsten ta en omväg för att nå fram till den brinnande bilen.

På platsen befann sig en väktare och senare anlände även polis, samtidigt som bilen släcktes.

En dryg timme tidigare, klockan 23.26 på torsdagskvällen, larmades räddningstjänst till en bilbrand i Vårby i södra Stockholm. Enligt larmet ska den branden ägt rum vid Duvholmsgränd.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag