Okänd kvinna pistolhotad av Chris Brown – Kastade knark och vapen genom fönstret

Popstjärnan Chris Brown är i klammeri med rättvisan - igen. Foto: Wikimedia Commons
  • Tisdag 30 aug 2016 2016-08-30
E-post

USA Just nu pågår en dramatisk stand-off mellan popstjärnan Chris Brown och polisen i Los Angeles. En okänd kvinna som befinner sig i sångarens hus har larmat polis om att hon blivit pistolhotad av Brown. Polisen har omringat huset.

Den amerikanska popstjärnan Chris Brown, som tidigare fällts i domstol för att ha misshandlat sin dåvarande partner, popstjärnan Rihanna, är åter i klammeri med den amerikanska rättvisan.

En kvinna larmade polisen i Los Angeles efter att Chris Brown ska ha hotat henne med pistol. Det rapporterar den amerikanska nöjessajten TMZ.

Knark och vapen kastades ut genom fönstret

Incidenten utspelade sig i Chris Browns hem, som omringats av polisens insatsstyrka. Under insatsen kastades en väska ut genom ett fönster, som visade sig innehålla narkotika och vapen. Det är ännu oklart varför väskan kastades ut till polisen.

Chris Brown har hittills vägrat överlämna sig själv. Istället har han släppt ett antal videos på instagram, där han nekar till alla anklagelser och åkallar rörelsen “Black Lives Matter”.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag