Påtända biltjuvar körde in i mur på Stora Essingen

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Söndag 20 dec 2020 2020-12-20
E-post 90

STOCKHOLM Två män greps på söndagskvällen efter en kortare biljakt som slutade med att de körde in sin bil i en mur på Stora Essingen i Stockholm. Nu är duon misstänkta för en rad olika brott – bland annat drograttfylleri och tillgrepp av fortskaffningsmedel (bilstöld). 

Det blev ett snöpligt slut för två misstänkta biltjuvar på söndagskvällen i Stockholm.

En polispatrull hade tidigare under kväDllen i Västberga strax söder om Stockholm fått syn på en bil som anmälts stulen. Polisbilen inledde ett förföljande av den stulna bilen.

Biljakten gick ut på Stora Essingen där den fick ett tvärt slut när de misstänkta biltjuvarna körde in i – en mur.

En person greps i anslutning till bilen. Den andre greps kort därefter efter att hundpatrull satts in.

Mats Almqvist, presstalesperson på polisen Stockholm, uppger för Nyheter Idag att föraren av bilen saknade körkort och dessutom bedömdes vara ”påverkad av någon slags drog” och att man dessutom hittat en kniv och narkotika i bilen (eller på en av männen).

Männen misstänks för tillgrepp av fortskaffningsmedel (bilstölden), drograttfylleri, brott mot knivlagen, narkotikabrott samt olovlig körning.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag