Tjejgäng löpte amok på tåg – slog passagerare med flaskor

Bild: SWNS
  • Lördag 16 okt 2021 2021-10-16
E-post

LONDON Brittisk polis släpper foton av tre unga kvinnor som eftersöks efter att två kvinnor och en man misshandlats med flaskor under två separata händelser på tåget mellan Kent och London på lördag kväll, rapporterar Yahoo News UK.

De tre unga kvinnorna ingick i en grupp på omkring sex stökiga unga kvinnor och män som klev på tåget vid Slade Station i sydöstra London vid sextiden på kvällen. När en kvinna bad det högljudda gänget att vara tysta, blev hon attackerad.

Läs även: Sophämtare avskedas – löpte amok och slogs på gatan

När kvinnan försökte fly till en annan vagn blev hon förföljd och attackerad. Bland annat ska hon ha blivit slagen med flaskor och sparkad i huvudet. Kvinnan lyckades ta sig av tåget vid stationen Erith, där hon fick vård av medpassagerare och togs till sjukhus för sina skador, uppger polis.

Sedan började gänget verbalt trakassera ett par, som även attackerades med flaskor. Paret räddades av medpassagerare som också angreps av gänget. Offren tog sig av på stationen Belvedere och fick vård för skador i huvudet och ansiktet.

Nu släpper polisen fotografier av tre unga kvinnor som eftersöks i samband med attackerna.

– Känner du igen de här personerna? Polisen utreder två allvarliga överfall på tåg mellan Kent och London och publicerar bilder i samband med attackerna. Polisen tror att personerna på bilderna har information som kan vara till hjälp i utredningen, säger en talesperson för polisen om bilderna.

Läs även: Vaknade av våldtäkt – misshandlade våldtäktsmannen

Läs även: Man hoppade från höghus och träffade 61-åring

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag