Trelleborgare strippade i webcam – pressades på pengar

  • Söndag 17 aug 2014 2014-08-17
E-post

TRELLEBORG Att klä av sig inför en webbkamera kan få besvärliga konsekvenser, i alla fall om den som tittar på har grumliga avsikter. Det blev man i Trelleborg varse efter att han strippat vid en nätdejt.

Den 25-årige trelleborgaren hade fått kontakt med en kvinna via en dejtingsajt och de två började hålla kontakt via Skype, enligt Trelleborgs Allehanda. Det var vid ett Skypesamtal som kvinnan övertalade mannen att klä av sig framför en webbkamera.

Efter ett tag hotade kvinnan med att lägga ut nakenbilderna på internet. Hon krävde 4000 kronor för att låta bli. Mannen betalade men en tid senare krävde vinnan ytterligare 4000 kronor.

Även denna gång betalade mannen, men när kvinnan en tredje gång pressade honom på pengar gick han till polisen och anmälde henne.

Enligt tidningen ska pengarna ha betalats ut till ett konto på Filippinerna. Och bilderna lär, enligt uppgift, ha hamnat på nätet betalningarna till trots.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag