Två gripna för misstänkt våldtäkt i Stockholm

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Måndag 2 sep 2019 2019-09-02
E-post 165

STOCKHOLM Två män har gripits på måndagsmorgonen misstänkta för att ha våldtagit en kvinna i en lägenhet i västra Stockholm.

Klockan 05.40 larmade kvinnan polisen om att hon blivit utsatt för en våldtäkt av två män i en lägenhet i stadsdelen Råcksta. Polisen tog sig till den misstänkta brottsplatsen och kunde då gripa två män som stämde överens med signalementet. Kvinnan fördes till sjukhus för kontroll.

Samtliga inblandade är vuxna. Enligt uppgifter till Aftonbladet våldtogs kvinnan under knivhot, men det är något som polisens presstalesperson Anna Westberg varken kan bekräfta eller dementera.

Stöd Nyheter Idag

Med en prenumeration på 69 kronor i månaden eller 349 kronor halvår, blir du en av dem som bidrar till att vi kan fortsätta med vår journalistik och fortsätta vara ett alternativ till SVT, SR och andra traditionella medier. Klicka på länken, det går snabbt och du gör en stor insats för oberoende journalistik. Tack.

Bli PLUS-medlem

Är du intresserad av ett större stöd eller att annonsera, mejla Pelle Zackrisson eller Chang Frick

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag