Två män skjutna i Tranås

Arkivbild. Foto: Nyheter Idag
  • Fredag 7 jan 2022 2022-01-07
E-post

TRANÅS Under natten till fredagen sköts två män i 30-årsåldern i centrala Tranås, rapporterar Aftonbladet. Enligt polisen kan det röra sig om en uppgörelse mellan kriminella.

Klockan 00.17 fick polisen flera samtal om misstänkt skottlossning på Tranåskvarnsgatan nära resecentrum i Tranås. På plats hittade poliserna två skadade personer.

– Det rör sig om två vuxna män som uppvisar skador som av allt döma är skottskador, säger Tommy Thorngren, presstalesperson vid polisen i region öst, till Aftonbladet.

”De skadade personerna är två män i 30-årsåldern. De är kända av polisen sedan tidigare och av de inledande uppgifterna finns en del som talar för att det rör sig om någon form av uppgörelse mellan kriminella individer”, skriver polisen på sin sajt.

Männen var vakna och talbara när de hittades, och fördes till sjukhus. Ärendet rubriceras som mordförsök.

En man i 50-årsåldern anhölls under natten misstänkt för medhjälp till mordförsök, men släpptes på fri fot på morgonen. Jakten på gärningsmännen fortsätter.

Läs även: Kvinna rånad och brutalt misshandlad i hemmet – en döms

Läs även: Raketer sköts mot äldreboende

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag