Två skadade i grov misshandel i Karlstad – gärningsman drog kniv

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Lördag 21 sep 2019 2019-09-21
E-post 138

Två män i 40-årsåldern utsattes för en grov misshandel natten mot lördagen i Karlstad. Enligt polisens hemsida har en gärningsman dragit kniv när tumult uppstod. Ingen misstänkt gärningsman är ännu påträffad av polis. – Vi har inte lyckats hitta någon ännu, säger Jan Materne, vakthavande befäl hos polisen i Bergslagen, till Nya Wermlands-tidningen.

Klockan 03.23 larmas polis efter tumult uppstått på Norrstrandsgatan i Karlstad. Där har två män blivit misshandlade av en gärningsman med ett gitarrfodral på ryggen, enligt vad polisen rapporterar på sin hemsida. Under tumultet har gärningsmannen dragit kniv och har också utdelat sparkar och slag.

Den ena av de misshandlade männen blev skadad i ansiktet och den andre i ryggen. En polispatrull skjutsade de bägge misshandlade männen till sjukhus. Lokaltidningen NWT har talat med Jan Materne som är vakthavande befäl hos polisen i Bergslagen. Enligt honom är gärningsmannen fortfarande på fri fot.

– Flera patruller har sökt av gatorna i området, i den riktning som gärningspersonen skulle ha gått i men vi har inte lyckats hitta någon ännu, säger han till tidningen.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag