ACO har avslutat samarbete med Zara Larsson

Bild: Web Summit/CC BY 2.0
  • Onsdag 11 okt 2023 2023-10-11
E-post

Hudvårdsföretaget ACO har avslutat sitt samarbete med popartisten Zara Larsson, som hamnat i blåsväder sedan hon jämfört Hamas terrorangrepp mot Israel med Ukrainas försvarskrig mot Ryssland. Enligt ACO avslutades samarbetet i förra veckan, innan Larsson publicerade sitt ställningstagande.

Under helgen gick den svenska popartisten Zara Larsson ut med sitt stöd till Hamas terrorangrepp mot Israel, som hon jämförde med Ukrainas försvarskrig mot Ryssland i ett inlägg på Instagram.

”Oh so it’s stand with Ukriane when Russia invades but not Palesti-” skrev Larsson i ett inlägg som publicerades som en Instagram story, vilket innebär att inlägget inte kan kommenteras och försvinner från sajten efter en tid.

Zara Larsson har haft ett sponsor-samarbete med hudvårdsföretaget ACO, och så sent som på torsdagen i förra veckan lade hon ut ett sponsrat inlägg i samarbete med företaget på sitt Instagram-konto.

Men det samarbetet är nu över enligt ACO. På tisdagen publicerade flera konton på plattformen X skärmdumpar ur konversationer med ACO där det framgick att ACO inte längre har något samarbete med Larsson.

Nyheter Idag har varit i kontakt med ACO för att bekräfta uppgiften och fått följande svar.

”ACO och Zara Larsson har inte längre ett pågående samarbete. Vårt tidigare avtal gick ut i mitten av förra veckan och vi har inte fört några diskussioner om en förlängning”.

Läs även: Zara Larsson jämför Hamas med Ukraina

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag