Antastades av sexbarnsmamma – ville att hon skulle dömas som en man

Genrebild. Foto: Unsplash
  • Onsdag 21 dec 2022 2022-12-21
E-post

Efter att ha blivit sexuellt antastad under en fotbollsmatch anmälde en man sexbarnsmamman Jemma Whiteside, 40, till polisen. Han var upprörd efter händelsen och ville att Whiteside skulle dömas som en man. Sexbarnsmamman klarar sig emellertid från fängelsestraff och döms istället till böter och nio månaders samhällstjänst, rapporterar Metro UK.

Det var vid en Premier League-match mellan Everton och Manchester City på Evertons hemmaarena Goodison Park i Liverpool som händelsen inträffade den 26 februari.

Enligt mannen – ett Everton-fan som uppges vara i 40-årsåldern – ska City-supportern Whiteside ha närmat sig honom bakifrån, tagit tag om hans testiklar och sagt:

– Jag ska knulla honom och jag känner inte ens till hans namn.

Hon ska därefter ha gått upp för trapporna och gnidit sin rumpa mot hans axel innan hon lämnade platsen.

Den antastade mannen uppfattade henne som väldigt berusad. Han blev mycket upprörd av situationen och krävde att sexbarnsmamman skulle dömas som hon vore en man.

– Det borde inte spela någon roll om angreppet gjordes av en man eller kvinna, de ska behandlas lika, säger mannen till polisen om händelsen.

Läs även: Äldre dam förbjuds besöka butik efter flera sexuella ofredanden

I förhör säger Whiteside att hon kände sig glad under matchen. Hon förnekar att hon skulle ha varit full och känner sig förödmjukad över att ha gripits för sexuellt ofredande.

Enligt sexbarnsmamman ska hon istället ha snuddat vid mannen eftersom det var tätt med folk.

– Jag skulle inte ens göra den här sortens sak mot min pojkvän offentligt. Fråga vilket Man City-fan som helst och de skulle helhjärtat hålla med, säger hon.

Hon hävdar dessutom att hon som City-fan aldrig skulle vilja ha en ”Scouse man” (man från Liverpool-området), rapporterar Daily Mail.

Domstolen går emellertid på mannens linje och dömer Whiteside till nio månaders samhällstjänst, böter samt 15 dagar i ett rehabiliteringsprogram. Enligt domaren hade mannens berättelse om sexbarnsmammans yttrande en avgörande effekt.

– Det är uppenbart att orden ”jag ska ha honom senare och jag kan inte ens hans namn”, är en märklig sak för offret att misstolka eller hitta på om det är vad som föreslås att han gjorde, säger domaren James Clarke.

Läs även: Fritidspedagog hade sexuell relation med 13-åring

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag