Bet av våldtäktsmannens tunga – gav till polisen som bevis

Bild: Pablo Tupin-Noriega/CC BY-SA 4.0/Mahdiabbasinv/CC BY-SA 4.0
  • Fredag 24 feb 2023 2023-02-24
E-post

En kvinna i Frankrike agerade rådigt när hon överfölls av en våldtäktsman. Hon lyckades bita av en bit av mannens tunga, som hon tog med sig till polisen som DNA-bevis. Tungbiten visade sig höra till en illegal migrant från Tunisien, som gripits av fransk polis.

Den 57-åriga kvinnan var ute på promenad med sin hund på söndagen i Avignon i sydöstra Frankrike när en man kom fram och började prata med henne, rapporterar Metro UK.

Läs även: Våldtog – och åkte på storstryk

Men mannen nöjde sig inte med att konversera, utan försökte även kyssa kvinnan, och tryckte ned sin hand innanför hennes trosor.

Det visade sig emellertid att han gett sig på fel offer. Kvinnan bet nämligen av en bit av mannens tunga, innan hon lyckades avvärja hans närmanden.

Kvinnan tog med sig köttbiten hem, och gav sig tillsammans med sin son iväg till den lokala polisstationen där hon överlämnade tungbiten som DNA-bevis.

Polisen kunde gripa mannen, en illegal migrant från Tunisien. Han ska ha hävdat att det var kvinnan som angrep honom. Han ska upp i domstol på onsdag, och kommer sannolikt att utvisas.

Läs även: Mamma dräpte pedofil – hyllas av sina söner: ”Hatten av”

Läs även: Gick med på våldtäkt för att rädda dejtens liv

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag