Hela denna artikel är en annons

Betta om en jackpott på 1,5 miljarder $ (efter avdrag 719,4 miljoner $)!

  • Fredag 4 nov 2022 2022-11-04
E-post

Det amerikanska superlotteriet Powerball erbjuder just nu världens högsta jackpott: 1,5 miljarder $ (efter avdrag 719,4 miljoner $)! Om någon vinner jackpotten i lördagens dragning kommer denne att vara den näst största Powerball-vinnaren i historien. Du vet väl om att även du som bor i Sverige kan vara med och spela om den fantastiska jackpotten genom att betta om den hos theLotter.se?

Vad är Powerball för slags lotto?

Powerball är USA:s främsta lotto och inför varje dragning drar dess jackpott till sig massor av spelare. En jackpott börjar på 40 miljoner $ och det finns inget maximitak utan den fortsätter att växa tills någon spelare lyckas matcha dragningens fem huvudnummer och tilläggsnumret Powerball. Ibland händer det att jackpotten fortsätter att växa i flera månader vilket den gjorde 2016 då den nådde 1,58 miljarder $ innan tre spelare vann den. Utöver den massiva vinsten har Powerball delat ut jackpottar på tiotals och hundratals miljoner dollar genom åren.

Nu har jackpotten klivit rejält över miljard-dollar-strecket, rättare sagt 1,5 miljarder dollar (efter avdrag 719,4 miljoner $). Det motsvarar ungefär 16 miljarder svenska kr (ca 8 miljarder kr efter avdrag). Det är hisklig massa pengar!

Nu undrar du säkert hur en Powerball-jackpott kan bli så stor. För det första har Powerball miljontals spelare. Ju fler spelare desto högre vinster kan lotteriet dela ut. För det andra har Powerball inget jackpott-tak och det betyder att jackpotten fortsätter att växa tills någon vinner den.

Betta om Powerballs jackpott

Online-lotteribettingtjänsten theLotter Sverige erbjuder betting på internationella lotteriers utfall, För att vara med och betta om Powerballs jackpott på 1,5 miljarder $ (efter avdrag 719,4 miljoner $) är det bara att följa stegen nedan.

  1. Skapa ett spelkonto på theLotter Sverige!
  1. Välj Powerball från listan på över 55+ internationella lotterier!
  1. Klicka i de nummer du vill spela med!
  1. Betala för dina lottospel!
  1. Vänta på dragningen!

Hur vinsterna betalas ut

När du bettar på Powerballs utfall ansvarar theLotter Sverige för vinsterna. Alla lottospelen är vinstförsäkrade och dessa försäkringar träder in när stora vinster, som en jackpott, ska betalas ut. Mindre vinster betalas med inkomsterna från försäljningen.

Vinster som du vinner via lotteribetting motsvarar de vinster som vinnarna i det officiella Powerball-lotteriet får ut i motsvarande vinstkategori efter att de lokala skatterna dragits av. theLotter Sverige tar inte ut någon kommission på vinsterna.

theLotter Sverige ger svenska spelare möjlighet att spela om världens största lotterijackpottar och i tider som dessa tror jag att många uppskattar chansen till en jackpott på 1,5 miljarder $ (efter avdrag 719,4 miljoner $)”, säger John Ryott, theLotters Sverigerepresentant.

theLotter

Lotteritjänsten theLotter grundades 2002 och affärsidén gick ut på att köpa lottokuponger till spelare oavsett var de bodde så att de kunde delta i globala lotterier. Företaget fick svensk spellicens 2020 och erbjuder nu betting på internationella lotteriers utfall för sina spelare i Sverige.

thelotter.se drivs av Lotto Direct Limited, som är licensierad av Spelinspektionen; Licens 18Li12438. 18+. Spel kan vara skadligt om det inte sker under kontrollerade former. Spela ansvarsfullt. För mer information besök https://www.stodlinjen.se/#!/

Hela denna artikel är en annons

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag