Hela denna artikel är en annons

Betta om US Powerballs jackpott på 274 miljoner $ (efter avdrag 139,7 miljoner $)

  • Tisdag 17 aug 2021 2021-08-17
E-post

Det finns inget lotteri som slår US Powerball när det gäller utdelade rekordjackpottar. Powerball är känt som världens populäraste lotto, en titel lotteriet haft sedan det delade ut ett förstapris på över 1,5 miljarder $ i januari 2016. Lotteriyra svepte då över världen och även de som aldrig tidigare spelat på Powerball fyllde i några rader.

Nu har jackpotten växt under några veckor och även du kan vara med och spela om 274 miljoner $ (efter avdrag 139,7 miljoner $) genom att betta på Powerballs officiella dragningsresultat.

US Powerball har fantastiska jackpottar

Powerballs popularitet beror på de otroliga jackpottarna som fortsätter att växa tills det finns minst en jackpottvinnare. Här nedan ser du Powerballs fem högsta utdelade jackpottar. När det finns fler än en jackpottvinnare delas priset mellan dem.

Jackpott                Datum                        Antal vinnare

1,58 miljarder $     13 januari 2016             3

768 miljoner $       27 mars 2019                 1

758 miljoner $       23 augusti 2017             1

731 miljoner $        22 januari 2021             1

687 miljoner $       27 oktober 2018            2

Utöver dessa enorma topp-priser har Powerball även delat ut andra jackpottar på hundratals och tiotals miljoner dollar. I varje dragning har otaliga spelare även vunnit priser från de åtta sekundära vinstkategorierna.

Hur spelar man på US Powerball online?

Du kan spela om Powerballs jackpott på 274 miljoner $ (efter avdrag 139,7 miljoner $) hos lotteribettingtjänsten theLotter Sverige som erbjuder betting på internationella lotteriers dragningsresultat. Det är enkelt att betta. Följ bara stegen nedan så kommer du lätt igång!

  1. Skapa ett spelkonto hos theLotter Sverige!
  2. Välj US Powerball i listan över internationella lotterier!
  3. Välj 5 huvudnummer och 1 tilläggsnummer!
  4. Betala för dina lottospel!
  5. Vänta på dragningen!

Du kan även lägga till Power Play till dina spel för att spela om större sekundära priser. Power Play kan öka icke-jackpottprisernas värde upp till fem gånger.

Hur priser betalas ut

När du spelar US Powerball online bettar du på det officiella Powerballs resultat och deltar inte i det officiella lotteriet och därför är det theLotter Sverige som betalar ut ditt pris och inte det officiella Powerball-lotteriet. Alla lottospelen är vinstförsäkrade och dessa försäkringar träder in när ett stort pris ska betalas ut medan mindre priser betalas ut med inkomsterna från betförsäljningen.

Priser som vinns via lotteribetting motsvarar de priser som vinnarna i det officiella lotteriet får ut i motsvarande vinstkategori efter att de lokala skatterna dragits av. theLotter Sverige tar inte ut någon kommission på priserna.

theLotter

TheLotter grundades 2002 med en affärsidé om att köpa lotterikuponger till spelare världen över. Sommaren 2020 fick företaget svensk spellicens och erbjuder nu lotteribetting till sina spelare i Sverige.

thelotter.se drivs av Lotto Direct Limited, som är licensierad av Spelinspektionen;Licens 18Li12438. 18+. Spel kan vara skadligt om det inte sker under kontrollerade former. Spela ansvarsfullt. För mer information besök https://www.stodlinjen.se/#!/

Hela denna artikel är en annons

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag