Cykelblottare jagas av polis i Fagersta

Arkivbild. Foto: Kullez
Arkivbild. Foto: Kullez
  • Tisdag 3 sep 2019 2019-09-03
E-post 105

FAGERSTA En blottare på cykel härjar i Fagersta. Under tisdagen rapporteras om flera fall där en ung man blottat sig för kvinnor, något som Fagersta Nyheter var först att rapportera om.

Mannen har under tisdagen blottat sig för flera kvinnor. En av kvinnorna, en kvinna i medelåldern, har intervjuats av Fagersta Nyheter.

Kvinnan uppger till Fagersta Nyheter att blottaren kom fram och frågade vad klockan var.

– Jag svarade att den är 12.40. Sedan blottade han sig för mig och jag blev så arg att jag skrek ”Dra åt helvete jävla äckel”. Då hoppade han på cykeln och drog i väg, säger kvinnan som lyckades ta en bild på den undflyende mannen, klädd i mörk dunjacka och på en illgrön cykel av äldre modell.

Fagersta Nyheter uppger att polisen letat efter mannen med flera patruller. Flera kvinnor uppger också ha sett mannen på cykel.

Stöd Nyheter Idag

Hej.

Det är många som likt dig läser Nyheter Idag.

Till skillnad från många av våra konkurrenter tar vi inte emot något presstöd eller deltar i statligt finansierade projekt (Faktiskt.se). Det gör oss mer oberoende. Samtidigt är vi frivilligt medlemmar av det pressetiska systemet.

Att vi inte har något statligt stöd innebär att vi själva bestämmer över vårt innehåll. Att vi själva bestämmer vilka frågor vi ska bevaka och att de vi står till svars för är våra läsare. Därför kan vi också utmana och pressa politiker, vi kan granska de frågor som vi tror att våra läsare anser är angelägna.

För att klara av det här behöver vi ditt stöd. Med en prenumeration på 69 kronor i månaden eller 349 kronor halvår, blir du en av dem som bidrar till att vi kan fortsätta med vår journalistik, fortsätta vara ett alternativ till SVT, SR och andra traditionella medier. Klicka på länken, det går snabbt och du gör en stor insats för oberoende journalistik. Tack.

Bli PLUS-medlem

Är du intresserad av ett större stöd eller att annonsera, mejla Pelle Zackrisson eller Chang Frick

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag