En Arg Blatte: Om krisen kommer har du bara dig själv att skylla

Foto: Youtube/EABT
  • Fredag 15 jun 2018 2018-06-15
E-post 1650

Om samhällskontraktet går sönder, vården inte längre fungerar och polisen inte svarar på larm. Då har du dig själv att skylla, för vi hade alla kunnat förhindra det. Men ni valde tystnaden, av rädsla att bli kallade rasister, skriver En Arg Blatte.

Prova PLUS för 69 kronor i månaden. Köp nu!

Om krisen kommer ska du förvänta dig att staten låter dig svälta, ignorerar när dina barn blir våldtagna, nekar dig bostad av respekt för ”allas lika värde”, och låter din mormor drunkna i sin egen skit – precis som svenska staten gör just nu.
Om krisen kommer ska du problematisera patriarkala våldsstrukturer och fundera över ifall det ens är värt att slåss för ditt land. Trots allt, är inte nationer förtryckande koncept? Och borde man verkligen uppmuntra giftig maskulinitet?

Om krisen kommer ska du sitta hemma utan skjutvapen, med noll förmåga att försvara dig själv, medan polisen är för överbelastad att ens kunna svara på larm om brott. För staten verkar vilja att bara kriminella ska ha vapen, inte laglydiga medborgare som kan bruka pistoler med ansvar.

Om krisen kommer ska du fundera över varför du röstade på partier som vill förvandla dig till andrahandsmedborgare i ditt eget land. Globalister som förespråkar öppna gränser över trygga gränser. Politiker som inte behöver bo bland problemen deras politik medför, samtidigt som de kallar dig rasist för att du vågar vara orolig.

Om krisen kommer har du bara dig själv att skylla. För vi alla hade kunnat förhindra detta. Men ni valde att vara tysta istället, för att ni är rädda att bli kallade rasister.

I år är det val. Tänk noga på vem du väljer att ge ditt förtroende till. Kom ihåg att förtroende bör grundas på vad ett parti gjort dom senaste åren. Inte vad dom säger bara månader innan valet, när alla gör vad som helst för röster.

Om krisen kommer – ska du känna dig grundlurad för att du valde att lita på globalister? Eller ska du känna dig trygg i vetskapen att du gjorde rätt val för dina barns framtid?

Vad kommer du göra när krisen kommer?

Läs även: Här är arga blattens nya lista: ”Best of Henrik Arnstad”

Prova PLUS för 69 kronor i månaden. Köp nu!

 

Om debattören

En Arg Blatte – eller Angry Foreigner – är samhällsdebattör.

Du hittar honom på Facebook Twitter och Youtube.

 

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag