Hur väljer man rätt kreditkort?

  • Söndag 12 jun 2022 2022-06-12
E-post 0

Hur väljer man rätt kreditkort?

Ett kreditkort är en otroligt bra uppfinning som låter dig som konsument handla på kredit, för att sedan betala av det varje månad. Det är inte bara smart, det är dessutom väldigt säkert – speciellt om du ska resa utomlands och behöver använda sig av en trygg betalningsmetod som inte utgör en risk för stöld eller bedrägeri.

Idag finns det mängder av olika leverantörer av kreditkort att välja mellan, och det finns dessutom mängder av olika kort. För dig som inte är insatt kanske det inte går ihop att man kan välja olika kort – men det kan man! Det finns nämligen olika kort med olika funktioner, som erbjuder olika förmåner för dig som kortinnehavare.

 

Exempel på olika kreditkort

Som vi nämnde finns det mängder av olika kort att välja mellan och allt beror såklart på vad du som konsument anser att är viktigt. Vill ha att ditt kreditkort ska ha reseförsäkring? Eller är det viktigaste med ID-skydd? Eller vill du kanske ha ett kort som erbjuder alla olika försäkringar och funktioner, för att du ska vara extra trygg och få ut så mycket som möjligt att ditt kreditkort?

 

Några exempel på kreditkort är bland annat

  • Remember Flex
    Ett kreditkort som erbjuder rabatt i över 300 butiker, prisgaranti, allriskförsäkring och reseförsäkring samt ingen årsavgift.
  • Komplett Bank Mastercard
    Ett kreditkort som erbjuder bonus på alla köp du gör, reseförsäkring, köpskydd, ingen årsavgift och ID-skydd.
  • Resurs World (Supreme Card World)

Ett kreditkort som erbjuder 1 bonuspoäng för varje spenderad krona, 4 kostnadsfria besök i VIP-lounger över hela världen samt sparkonton med 0,9% ränta.

Dessa tre kreditkort är bara ett axplock av alla kort som finns att välja mellan. För att hitta rätt kort för dig kan du jämföra olika kreditkort och hitta ett alternativ som passar för dig, ditt liv och dina behov.

Läs mer på: https://www.kreditkort.nu/

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag