Kvinna död efter fall från lägenhet – man misstänkt för mord

Arkivbild. Foto: Nyheter Idag
Arkivbild. Foto: Nyheter Idag
  • Fredag 11 Dec 2020 2020-12-11
E-post 496

ESLÖV På torsdagen avled en kvinna i 25-årsåldern efter att ha fallit från en lägenhet i skånska Eslöv. Händelsen utreds som ett mord och en man sitter nu anhållen.

Det var vid tretiden på torsdagseftermiddagen som polisen larmades om att en kvinna skadats efter att ha fallit från en lägenhet på hög höjd i centrala Eslöv.

Kvinnan fördes till sjukhus med ambulans men hennes liv gick inte att rädda. Vid 21-tiden på kvällen meddelade polisen att kvinnan avlidit, och att man utreder händelsen som mord.

En man greps under torsdagen och på fredagsmorgonen hade han anhållits misstänkt för brottet. På sin hemsida skriver polisen att man inte lämnar ut fler uppgifter i nuläget.

Presstalespersonen Rickard Lundqvist vill inte säga till SVT om man tror att mannen knuffade eller puttade ut kvinnan från en balkong.

– Vi konstaterar att vi rubricerar det här som mord. En man är gripen och han är misstänkt för det här brottet, säger han.

Läs även: Kvinnor jagade av maskerade män – en svårt misshandlad

Läs även: Löfvens nya kärnväljargrupp – utrikes födda: ”Överhängande risk att S blir ett rent bidragsparti”

Bli PLUS-medlem

Gillar du det vi gör?

Bli PLUS-medlem.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag