Kvinna misshandlad av okänd man – slogs i ansiktet

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Tisdag 15 okt 2019 2019-10-15
E-post 276

GÄVLE En kvinna i 25-årsåldern har anmält att hon blev påhoppad och misshandlad i stadsdelen Andersberg i Gävle vid midnatt. Gärningsmannen kom undan och polisen har ingen misstänkt.

Larmet kom in till polisen klockan 00.08 under natten till tisdagen.

Kvinnan hade klivit av en buss och gick genom en skogsdunge när hon attackerades av den okände mannen. Han tog tag i hennes jacka, slog henne i ansiktet och sparkade henne i sidan. Sedan försvann han från platsen.

– Det finns inga uppgifter om varför, om det skulle vara något rån inblandat eller så, säger polisens presstalesperson Tobias Ahlén.

Kvinnan fick smärta i revbenen och fördes med ambulans till sjukhus för kontroll. Polisen har fått ett signalement på mannen som beskrivs som 180 cm lång och mörkklädd.

– Vi har inga vittnesuppgifter på det här. Vi vill gärna få in tips om det är någon som har sett något, säger Tobias Ahlén.

Stöd Nyheter Idag

Hej.

Det är många som likt dig läser Nyheter Idag.

Till skillnad från många av våra konkurrenter tar vi inte emot något presstöd eller deltar i statligt finansierade projekt (Faktiskt.se). Det gör oss mer oberoende. Samtidigt är vi frivilligt medlemmar av det pressetiska systemet.

Att vi inte har något statligt stöd innebär att vi själva bestämmer över vårt innehåll. Att vi själva bestämmer vilka frågor vi ska bevaka och att de vi står till svars för är våra läsare. Därför kan vi också utmana och pressa politiker, vi kan granska de frågor som vi tror att våra läsare anser är angelägna.

För att klara av det här behöver vi ditt stöd. Med en prenumeration på 69 kronor i månaden eller 349 kronor halvår, blir du en av dem som bidrar till att vi kan fortsätta med vår journalistik, fortsätta vara ett alternativ till SVT, SR och andra traditionella medier. Klicka på länken, det går snabbt och du gör en stor insats för oberoende journalistik. Tack.

Bli PLUS-medlem

Är du intresserad av ett större stöd eller att annonsera, mejla Pelle Zackrisson

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag