Kvinna rånad vid bankomat

Arkivbild. Foto: Nyheter Idag
  • Fredag 12 jul 2019 2019-07-12
E-post 252

OXIE Sent på torsdagskvällen blev en kvinna rånad när hon tog ut pengar vid en bankomat i Oxie centrum utanför Malmö.

Rånet ska ha skett vid 23.30-tiden på kvällen. När kvinnan höll på att ta ut pengar i Oxie centrum kom två för henne okända gärningspersoner fram och tilltvingade sig de 400 kronor som hon tagit ut samt hennes bankkort.

Gärningspersonerna lämnade sedan platsen. En polispatrull skickades ut för att prata med kvinnan som inte uppges ha blivit skadad vid händelsen.

Enligt polisens presstalesperson Filip Annas finns inget signalement att lämna ut i nuläget.

– Det är möjligt sedan i förhör och vidare att hon kommer att berätta hur personerna har sett ut. Signalement brukar vi heller inte gå ut med i det första skedet innan man har hunnit prata med henne i ett formellt förhör så att allting blir rätt, säger han.

Stöd Nyheter Idag

Hej.

Det är många som likt dig läser Nyheter Idag.

Till skillnad från många av våra konkurrenter tar vi inte emot något presstöd eller deltar i statligt finansierade projekt (Faktiskt.se). Det gör oss mer oberoende. Samtidigt är vi frivilligt medlemmar av det pressetiska systemet.

Att vi inte har något statligt stöd innebär att vi själva bestämmer över vårt innehåll. Att vi själva bestämmer vilka frågor vi ska bevaka och att de vi står till svars för är våra läsare. Därför kan vi också utmana och pressa politiker, vi kan granska de frågor som vi tror att våra läsare anser är angelägna.

För att klara av det här behöver vi ditt stöd. Med en prenumeration på 69 kronor i månaden eller 349 kronor halvår, blir du en av dem som bidrar till att vi kan fortsätta med vår journalistik, fortsätta vara ett alternativ till SVT, SR och andra traditionella medier. Klicka på länken, det går snabbt och du gör en stor insats för oberoende journalistik. Tack.

Bli PLUS-medlem.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag