Man hittade ruttet lik i sin avlidna mors frys

Morningside Heights på Manhattan. Bild: Google.
  • Måndag 4 maj 2020 2020-05-04
E-post 134

NEW YORK När en man skulle städa ur sin avlidna mors lägenhet gjorde han en skakande upptäckt: I en frysbox låg ett ruttet lik. Kroppen undersöks nu av rättsläkare, och byggnadens vaktmästare säger att den avlidna kvinnan var en ”exemplarisk hyresgäst”.

En man i New York hittade ett ruttet lik i sin avlidna mors frysbox på torsdagen, rapporterar Metro UK.

Läs även: Kastrullbråk slutade med kniv i halsen

Mannen skulle städa ur sin avlidna mors lägenhet i Morningside Heights på Manhattan när han upptäckte en stor frysbox som tejpats igen med silvertejp.

När mannen öppnade frysen gjorde han en skakande upptäckt.

– Han öppnade frysen och började skrika. Han sa att kroppen såg ut att vara en kvinna, väldigt förruttnad. Kroppen hade legat i frysen i alla fall 10 år, kanske 15, säger byggnadens vaktmästare Asmir Basim till New York Daily News.

Läs även: Man greps i Paris efter bilattack mot poliser: ”Jag gjorde det för IS”

Polisen tillkallades, men kroppen var i så dåligt skick att det var svårt att avgöra kön eller hur personen avled.

Kroppen ska undersökas av rättsläkare, och polisen arbetar efter teorin att frysen tillhörde den avlidna kvinnan som bodde i lägenheten.

Enligt Asmir Basim var kvinnan en exemplarisk hyresgäst, även om hon aldrig gav honom tillstånd att arbeta i hennes lägenhet.

– Hon verkade vara en trevlig dam, alltid vänlig. Det är en chock, säger Basim.

Läs även: Kvinna utsatt för mordförsök – polisens signalement: Ljushyad man

Bli PLUS-medlem

Hej.

Med en prenumeration på 69 kronor i månaden eller 349 kronor halvår, blir du en av dem som bidrar till att vi kan fortsätta med vår journalistik, och fortsätta vara ett alternativ till SVT, SR och andra traditionella medier. Klicka på länken, det går snabbt och du gör en stor insats för oberoende journalistik. Tack.

Bli PLUS-medlem för 69 kronor i månaden.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag