Man med hammare rånade bensinmack i Alingsås

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Lördag 20 feb 2021 2021-02-20
E-post 77

ALINGSÅS En man maskerad med munskydd och beväpnad med en hammare rånade en Circle K-mack i Alingsås under natten till fredag. Vid rånet ska mannen ha tilltvingat sig flera limpor cigaretter.

En man med hammare rånade under natten till fredag en Circle K-mack i Alingsås, rapporterar polisen. Enligt Christer Fuxborg, presstalesperson på polisregion Väst, var mannen maskerad med ett svart munskydd som ska ha täckt cirka två tredjedelar av ansiktet.

Mannen tog sig in på macken vid halv två-tiden och ska ha tilltvingat sig flera limpor cigaretter. Han slog dessutom sönder en ruta i samband med rånet.

Förloppet ska enligt Fuxborg ha fångats av en övervakningskamera som också kunde visa hur rånaren lämnade platsen på en cykel.

– Han lämnade butiken till fots och sen kan man se på övervakningsfilm att han satte sig på en cykel och bajkade iväg, säger Christer Fuxborg till Nyheter Idag.

Enligt Fuxborg har ännu ingen gripits i ärendet.

Läs även: Körde omkring i utlandsreggad bil – prejade polis

Läs även: Gick till attack mot polis med samurajsvärd – slipper utvisning

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag